Reacties en foto's

 • WO 10/01
  Dubbel Genieten: Wervershoof en Medemblik
  22 km
  Noord-Holland, Onderdijk/Wervershoof
  6/7 deeln.
 • WO 10/01
  Dubbel Genieten: Wervershoof en Medemblik
  Noord-Holland, Onderdijk/Wervershoof
  22 km
  6/7 deeln.
 •  

 • Robert H

  ( organisator / routebegeleiding ) 11-01-2024

  Het was een bijzondere wandeltocht vandaag. Voor het eerst de twee wandeltochten Wervershoof en Medemblik samengevoegd tot één lange tocht van 22km.
  We hadden geen betere dag kunnen uitkiezen.. Lekkere vrieskou, volop zon. Echt genieten! Een leuke groep mensen en onderweg prachtige ijsafzettingen langs het IJsselmeer met mooie foto's tot gevolg. Na twee uur wandelen even lekker doorwarmen met koffie of thee bij Golfbaan de Vlietlanden.
  Daarna onze weg vervolgd voor het tweede deel naar Medemblik. Met onderweg nog een paar uitdagende stukjes over bevroren water dat uit het Usselmeer over het lage dijkje op de weilanden terecht was gekomen.
  De deelnemers hebben zichtbaar genoten. Het was een Top dag!

 • R M

  10-01-2024

  We hebben een prachtige winterse wandeling gemaakt in Wervershoof en Medemblik met enkele trajecten langs het ijselmeer met volle zon en een strak blauwe lucht. Het mooie langs het ijselmeer was dat er overal ijsafzettingen waren, veelal in de vorm van ijspieken. Een prachtig gezicht. We hebben heerlijk koffie gedronken tijdens de pauze bij de golfclub de Vlietlanden. Ik had heerlijke Cappuccino voor 2 euro 90. Waar vind je dat nog. En mooie stukken natuur gezien in een prachtige omgeving. Een heel gezellig groepje mensen ook. Ik vind het een aanrader om mee te lopen. Robert had een mooie route bedacht. Ikzelf wil weer opnieuw meelopen, hopelijk ook een keer in de zomer.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen (tussen 5 en 5,5 km/pu)