Reacties en foto's

 • WO 07/02
  Anloerdiepje, Gasterse en Zeegse Duinen
  20 km
  VOL
  Drenthe, Anloo
  15/15 deeln.
 • WO 07/02
  Anloerdiepje, Gasterse en Zeegse Duinen
  Drenthe, Anloo
  20 km
  15/15 deeln.
  VOL
 •  

 • Ton v

  ( organisator / routebegeleiding ) 07-02-2024

  Het was vandaag genieten in een mooie afwisselende natuur! Heerlijk weer met een lenteachtig zonnetje en weinig wind, beter kon het niet! Ik had de route aangepast, zodat we weinig kans hadden om stukken ondergelopen natuur tegen te komen. En dat was maar goed ook, want je zag op de laag gelegen stukken veel water staan. Zelfs vlonderpaden liepen soms dood op het hoge water. De horeca in Zeegse had de tafels voor ons klaar gezet, dus konden we samen gezellig bij elkaar zitten. Ik wil een aardige wandelaarster nog bedanken voor het aangeboden drankje! Heel aardig! Ik heb nog wat foto’s geschoten, dus klik op de link en geniet nog even na. Allemaal bedankt voor de gezellig dag, en tot ziens.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Ferry v

  08-02-2024

  Ton bedankt voor jouw prachtige route van gisteren rondom Anloo , wat een afwisseling van landschap , bossen en dan weer heidevelden met hier en daar bomen met prachtige grillige gevormde takken , pure natuur kunst , het was super wandelweer , kortom heerlijke dag gehad , mede wandelaars bedankt voor jullie leuke gesprekjes , graag weer tot de volgende keer , groetjes Ferry

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

 • Lotty S

  07-02-2024

  Het was inderdaad weer een prachtige wandeling, die ik, ondanks nog niet helemaal hersteld van een bronchitis, goed heb volbracht. Ik heb weer genoten! Bedankt, Ton!

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)