Reacties en foto's

 • DI 16/01
  Een Vijf Heidentocht
  16 km
  VOL
  Noord-Holland, NS Bussum-Zuid
  8/8 deeln.
 • DI 16/01
  Een Vijf Heidentocht
  Noord-Holland, NS Bussum-Zuid
  16 km
  8/8 deeln.
  VOL
 •  

 • Henriette B

  ( organisator / routebegeleiding ) 17-01-2024

  Toen ik vanochtend de gordijnen opendeed was er een verrassing, een wit landschap. Er lag aardig wat sneeuw. De NS werd duidelijk ook verrast. Daardoor kon niet iedereen Bussum-Zuid bereiken en waren we met een klein groepje. Het bos en de heiden waren veranderd in een sprookjes landschap. Hierbij ook een blauwe lucht en krakende sneeuw onder onze schoenen. Een bijzondere wandeldag. Medewandelaars het was gezellig, Henriette


 • Jeannette P

  16-01-2024

  Wat maakten we vandaag een prachtige winterwandeling. Het leek wel een sprookjesbos. Ondanks de latere start vanwege de reisperikelen en Henriette op ons heeft gewacht, hebben we een fijne wandeldag gehad. Bedankt Henriette voor de organisatie.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

 • Ingrid v

  16-01-2024

  Dit was toch wel heel bijzonder en onverwacht: een prachtig sneeuwlandschap in een soort sprookjesbos. De NS kon het allemaal niet aan waardoor ik veel te laat aankwam, maar gelukkig werd er op me gewacht door een verkleumd groepje. Veel dank daarvoor. Want dit had ik toch niet graag willen missen. Leuke koffiestop bij Heidezicht met uitzicht op de zonovergoten besneeuwde hei en tijdens de lunchpauze bij de schaapskooi leek het wel of we op skivakantie waren. Een uitgelezen dag. Dankjewel voor de organisatie Henriette, graag tot een volgende keer!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)