Reacties en foto's

 • VR 08/03
  Aardbossen en Keijenhurk
  13 km
  VOL
  Noord-Brabant, Middelbeers
  10/10 deeln.
 • VR 08/03
  Aardbossen en Keijenhurk
  Noord-Brabant, Middelbeers
  13 km
  10/10 deeln.
  VOL
 •  

 • Dick G

  ( organisator / routebegeleiding ) 08-03-2024

  Een strak blauwe lucht, een tintelfris lentezonnetje: al voor vertrek kon deze vrijdagse wandeling al bijna niet meer stuk. Mooie tocht was het, met vennen die een na de zondvloed van de afgelopen weken bleken uitgedijd tot weidse meren, ver buiten de gebruikelijke oevers. Prachtig gezicht evengoed en dat we af en toe wadend en blubberend onze weg moesten zoeken: ach, uiteindelijk lukte het toch steeds en het gaf de tocht best een bijzonder tintje. Iedereen dank voor het meedoen en tot een volgende gelegenheid maar weer!

 • Marina R

  09-03-2024

  Een heerlijke wandeling en het was echt genieten! En inderdaad die paar waadplekken geven een tocht wat extra’s. Je bekijkt de omgeving anders (beter) en komt uit je comfort zone. Bedankt voor deze leuke dag Dick en medewandelaars.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Suzan P

  09-03-2024

  Het was een verassend mooie wandeling zo vanuit mijn achtertuin, toch een stuk gezien (achterom de Kuilenhurk) wat ik nog niet kende . Bedankt Dick voor het organiseren.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Miriam P

  08-03-2024

  Hoi allemaal, Weer een mooie wandeldag met een prachtige route, af en toe wat hindernissen om de modder en flinke plassen water te weerstaan, wat natuurlijk lukte!! De pauze locatie vond ik echt een leuke verrassing. Dick, dankjewel dat je deze wandeling hebt gedeeld, medewandelaars jullie bedankt voor de gezelligheid!! Groetjes Miriam 🙋🏻‍♀️

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)