Reacties en foto's

 • DO 01/02
  De Barones op avontuur
  16 km
  VOL
  Overijssel, NS Dalfsen
  12/12 deeln.
 • DO 01/02
  De Barones op avontuur
  Overijssel, NS Dalfsen
  16 km
  12/12 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / routebegeleiding ) 01-02-2024

  De dag begon vanmorgen vroeg al goed met een strak blauwe lucht en dat is het grootste deel van de dag zo gebleven. Wat is het toch heerlijk wandelen rond Dalfsen. Het eerste stuk langs de Vecht waar je goed kon zien dat het water er heel hoog heeft gestaan met een korte stop bij pleister plaats de Stokte, een prachtige plek met een mooi uitzicht op de Vecht. Vandaar uit met een grote bocht terug naar Dalfsen door een met zorg aangelegde woonwijk over de familie weg met o.a. wat wetenswaardigheden over de historie en een nieuwerwets voedselbosje. Daarna weer verder langs de weg en door een parkje voor een pauze moment bij de Natuurboerderijk Lindenhoeve. De laatste 5 km gingen nog door Dalfsen en tot slot langs de Vecht en voor het station nog even het bergje op om de ‘paddenstoel’ of reuze kei eens goed te bekijken. En zo kwam deze geslaagde wandeldag weer ten einde, geen onvertogen woord maar lovende woorden dat is toch altijd weer leuk om te horen. Allemaal weer bedankt voor het meelopen en tot een volgende wandeling maar weer.
  Binnenkort op de agenda, drie wandelingen in Ommen op donderdag 22/2 29/2 en 14/03

 • Martin S

  01-02-2024

  Ook vandaag weer een fijne, zonnige wandeling door een mooi gebied, met mooie gesprekken met leuke mensen, allemaal jong van geest. Bijzonder om steeds nieuwe mensen te zien en spreken. Fijn om ervaringen uit te wisselen. Gelardeerd met humor. En leuke tips. Over wonen, mooie tentoonstellingen, films, fijne plekken en hotels en meer. Dus dank opnieuw, Annelies dat we vandaag opnieuw "op jouw kompas mochten varen". Dank daarvoor! En volgende keer weer frites ofzo! We wandelen het er vast weer vanaf.

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)

 • Magrietha K

  01-02-2024

  De lekkere koffie in “Het Oude Station” is een prima begin! Blauwe lucht, zon, de wind in de rug: lekker lopen langs de Vecht. Daarna door de nieuwe woonwijk Oosterdalfsen, waar de prehistorische graven en o.a. de Trechterbekers zijn ontdekt. Mooie kunstwerken, zitjes èn info over de geschiedenis. Ook bijzonder hoe kunstwerken buiten de de Vechtdijk zijn aangelegd. Een geslaagde dag! Annelies en mede-wandelaars: reuze 🙏🏻 bedankt!!

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)

 • Hans C

  01-02-2024

  Ingeschreven als 'reserve' deelnemer en vervolgens mee mogen gaan op deze wandelroute. Begonnen met een heerlijke bak koffie in 'Het Oude Station' en vervolgens aan het wandelen geslagen in en rond Dalfsen, een prachtige omgeving. We hadden er ook prachtig weer bij. Een leuke groep 'mede' wandelaars en leuke gesprekken gehad. Onderweg hier en daar een fotootje gemaakt (zie link) om nog eens even terug te kijken. Annelies bedankt voor de begeleiding en ook dank aan de mede wandelaars voor de leuke gesprekken. Graag tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht