Reacties en foto's

 • ZO 04/02
  De mooiste wandelroute van 's Hertogenbosch
  12 km
  VOL
  Noord-Brabant, NS Den Bosch CS
  9/9 deeln.
 • ZO 04/02
  De mooiste wandelroute van 's Hertogenbosch
  Noord-Brabant, NS Den Bosch CS
  12 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Rijkert K

  ( organisator / routebegeleiding ) 04-02-2024

  Na een hartelijk ontvangst bij museum Slager, waar we op ons gemak de mooie fototentoonstelling van Marie-Jeanne van Hövell tot Westerflier konden bezoeken, begonnen we een uur later aan de wandeling "De mooiste wandelroute van 's-Hertogenbosch", bedacht door de vrijwilligers van De Mooiste Routes. Een wandeling met verschillende bezienswaardigheden, zoals de Citadel, de cirkel van Bastion Oranje en de prachtige woningen in het Tilmanshof uit 1895 in de Chaletstijl. Hoewel er van alle kanten geluiden en signalen kwamen, die erop wezen dat het binnenkort weer Carnaval is, en vele cafés onderweg daarom alleen toegankelijk leken als je in feestkledij verkleed was, wisten we op het eind toch nog even wat te kunnen drinken bij de Stadsbrouwerij Jongens van De Wit. Een mooie afsluiting van mijns inziens een geslaagde (wandel)dag.

 • Carolien K

  05-02-2024

  Echt een verrassing dat kleine Slager museum met de prachtige foto's van Marie-Jeanne. Dank Rijkert, ook voor de leuke stadswandeling met de caranvalsgeluiden op de achtergrond om alvast in de stemming te komen! En natuurlijk dank aan de medewandelaars voor de gezelligheid. Heel graag tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

 • Nelly E

  05-02-2024

  Ik vond het een heel fijne combinatie: een bezoek aan het verrassende museum Slager en vervolgens een wandeling rond het voor mij vrijwel onbekende Den Bosch. Het was gezellig met elkaar. Veel dank, Rijkert.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

 • Tiny C

  04-02-2024

  Ja Rijkert, het was een zeer geslaagde wandeling! De tentoonstelling was zeer interessant, je leidde ons naar allerlei mooie plekken die ik nog niet kende en terwijl ik me had voorbereid op een hele dag miezer/regen hebben we toch van een zo goed als droge dag kunnen genieten. Dank voor de organisatie en heel graag tot ziens.

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)

 • Netty v

  04-02-2024

  Het was vandaag een heerlijke en rustige wandeldag door Den Bosch met een unieke tentoonstelling. Ik heb weer nieuwe straatjes ontdekt die de moeite waard zijn om te bezoeken. Dat is altijd erg leuk. Rijkert je weet ons altijd te verrassen en dat is ook vandaag weer gelukt. Bedankt voor de organisatie en iedereen bedankt voor zijn / haar bijdrage aan deze geslaagde en gezellige dag. Graag tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)