Reacties en foto's

 • DO 08/02
  Zwerven over de Edese- en Ginkelse Heide
  20 km
  Gelderland, NS Ede-Wageningen
  9/12 deeln.
 • DO 08/02
  Zwerven over de Edese- en Ginkelse Heide
  Gelderland, NS Ede-Wageningen
  20 km
  9/12 deeln.
 •  

 • Bert D

  ( organisator / routebegeleiding ) 08-02-2024

  De weersverwachting voor vandaag was niet best. Toch stonden we met 10 dappere wandelaars om 11 uur op het startpunt. Eerste uur nog droog kunnen wandelen daarna ondanks de regen mooie vergezichten over de hei inclusief een extra luchtvaartshow van helicopters die met auto's en zakken heen en weer vlogen over de hei.
  Dat in combinatie met een stop voor koffie en dergelijke en leuke gesprekken tijdens de wandeling maakt dit ondanks het weer toch een fijne wandeldag. Iedereen dank daarvoor en tot een volgende keer.

 • Salman E

  09-02-2024

  Het was vooral heel gezellig, hele mooie wandeling en de groep was geweldig. Dankjewel Bert en tot de volgende keer Vriendelijke groeten uit Ede Salman

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)

 • Renee V

  08-02-2024

  Ha Bert, je hebt vandaag en de wandeling mooi omschreven, ik ga daar niets aan toevoegen. Wil jou en de anderen bedanken voor alweer een mooie en leuke dag.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Arent B

  08-02-2024

  Hartelijk dank Bert voor je planning en organisatie van deze zwerftocht door en over de Ginkelse en Edese heide en Sysselt👌 De droge wandelstart ging na het eerste uur weliswaar over in enkele toch matige buitjes, maar de wandelgezelligheid en de natuurbeleving bepaalden de sfeer🎶. De prima koffiebreak in het natuurcentrum met de warm brandende houtkachel, verhoogde de sfeer naast onderhoudende gesprekken nog extra. Hartelijke groet aan alle wandelmaatjes en graag tot kijk 👋

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen (tussen 5 en 5,5 km/pu)