Reacties en foto's

 • ZA 23/03
  Door Bunderbos naar kasteel Elsloo, rondwandeling
  16 km
  VOL
  Limburg, NS Bunde
  11/11 deeln.
 • ZA 23/03
  Door Bunderbos naar kasteel Elsloo, rondwandeling
  Limburg, NS Bunde
  16 km
  11/11 deeln.
  VOL
 •  

 • Coralie v

  ( organisator / routebegeleiding ) 24-03-2024

  Zoals voorspeld scheen de zon regelmatig, en zoals voorspeld waren er ook regelmatig wolken waar uit af en toe regen en zelfs een paar keer hagel viel.
  Wat ik niet had verwacht was dat er zo veel modder was, door de vele regen van de laatste dagen.
  Dat maakte meerdere paden moeilijk begaanbaar, waardoor het tempo van de wandeling nogal laag lag.
  Een grote verrassing was de rondleiding die we onverwachts kregen bij de watermolen van kasteel Elsloo. (Ik wist niet eens van het bestaan van die watermolen!..)
  Bedankt Wilma, voor de prachtige foto-serie! Echt super.

 • Monique K

  23-03-2024

  Dank je wel voor de heerlijke wandeling. Het was weer een heel fijne dag. De paden gaven door alle regen de nodige uitdaging maar we zijn zonder brokken en met weer een mooie herinnering rijker bij het station aangekomen. Bedankt Coralie en medewandelaars en graag tot een volgende keer. Gr Monique

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Thea S

  23-03-2024

  Dank Coralie voor weer een mooie wandeling. Er viel al veel bloeiends te zien, de daslook geurde al, er viel regen, er was zonneschijn en genoeg modder. Een watermolen met mais en maismeel, veel stromend water. Weer een bijzondere wandeldag. Tot een volgende keer weer.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Wilma S

  23-03-2024

  Coralie dank je wel. Een heerlijke zondag buiten in de natuur. Een wandeling met verwachte en verrassende elementen. Ja, Regen, Zon en Hagel...niet onverwacht..maar dapper getrotseerd. Wel een verrassing, de bezichtiging van de watermolen . En onderweg het veeltallige en bekende Bosanemoontje en ook een enkele daslook. De Eénbes en de Reuzepaardestaart waren toch voor velen een verrassing. Een volle dag in de modder....en geeindigd met het zonnetje. Jammer dat er geen tijd meer was voor een afsluitend drankje...De trein was in aankomst...Hieronder voor liefhebbers een fotolink voor de herinneringsmomenten... Groet en Tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht