Reacties en foto's

 • DO 29/02
  Rondwandeling Ommen Vilsteren
  16 km
  VOL
  Overijssel, NS Ommen
  6/5 deeln.
 • DO 29/02
  Rondwandeling Ommen Vilsteren
  Overijssel, NS Ommen
  16 km
  6/5 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / routebegeleiding ) 29-02-2024

  Vandaag een heerlijke wandeltocht. Door het ontwijken van de plassen door de route wat aan te passen uitgekomen bij de grafkelder van de familie Palland waar je anders speciaal naar toe moet lopen als je het wilt zien. Dat is dan weer een voordeel als het gebaande pad niet meer gebaand is 🤓. De ene grote plas was nog niet erg gekrompen en kon echt niet worden ontweken dan kwam je van de regen in de drup 😏. Verder nog wel hier en daar wat modderig maar alles goed begaanbaar en gelukkig viel de regen vandaag erg mee het motte wat en pas bij het station werden het echte droppels. Allemaal bedankt voor de gezellige dag, tot de volgende keer. Groetjes Annelies.

 • Josefien K

  29-02-2024

  Wat fijn Annelies dat je begaanbare paden had uitgekozen. Geen yogamat, roeiboot, zwemvliezen of iets dergelijks nodig. Al waren misschien een paar laarzen op die ene plek misschien toch wel handig geweest. Jij was de organisator en ja….. als men dan niet luisteren wil ....🤪 Dit was een bijzondere schrikkeldag en ik hoop de volgende schrikkeldag deze wandeling nog eens over te mogen doen!! Bedankt allemaal voor de gezelligheid.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Agnes H

  29-02-2024

  Bedankt Annelies, voor de 69e keer via de wandelsite. Je hebt weer een mooie wandeling uitgezet en zoals gewoonlijk viel het mee met de regen. Elly, Tiny, Maria, Ina en Josefien ook jullie bedankt voor de gezellige dag. Tot de volgende keer. Agnes Heidemans

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Tiny J

  29-02-2024

  Het weer viel best mee vandaag, af en toe een beetje druilerig, maar ook wel droge perioden. Weer een mooie wandeling waar veel te zien was. Het grootste deel was met droge voeten te lopen, en met waterdichte schoenen lukte dat ook door de grote plas op de weg. Annelies, bedankt voor deze bijzondere wandeling, het was een goed bestede en gezellige dag vandaag. Allemaal tot een volgende wandeling.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Ina E

  29-02-2024

  Wat was het een mooie en gezellige dag vandaag. De regen viel mee, zoals wel vaker. We liepen al kletsend door de mooie omgeving van Ommen. Annelies had de route goed voorbereid zodat we om de plassen heen liepen. Op één plas na, geen probleem, mijn schoenen zijn getest 🙂 Bedankt Annelies voor weer een mooie wandeling en bedankt voor de mede wandelaars voor de gezelligheid. Tot de volgende keer.

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)