Reacties en foto's

 • MA 04/03
  Maart roert zijn staart
  12 km
  VOL
  Noord-Brabant, Diessen
  6/6 deeln.
 • MA 04/03
  Maart roert zijn staart
  Noord-Brabant, Diessen
  12 km
  6/6 deeln.
  VOL
 •  

 • Suzan P

  ( organisator / routebegeleiding ) 04-03-2024

  Na vele test rondjes was het me gelukt om een route te maken over het droge . Het zoeken van het beginpunt had ik dan aan mijn medewandelaars overgelaten , tja die moeten er ook maar wat voor doen ha ha 😉
  Het was een geslaagde wandeldag met ook ruimte om heerlijk in de zon te genieten zowel bij het prachtige Goorven en als afsluiter op het terras.
  Bedankt voor jullie gezelligheid!

 • Jeanne J

  04-03-2024

  Wat een heerlijke wandeldag! Genoten van de mensen, de ontluikende natuur en het prachtige weer. Met als hoogtepunt de zespersoonsbank aan het ven in de volle zon. En natuurlijk het robotijsje van Wilma. Bedankt Susan, je had het prima voorbereid, en graag tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Wilma S

  04-03-2024

  Hallo Suzan, Wat heb ik zin in de lente!!! En dat door jouw zonnige wandeling van vandaag. Heerlijk om zo de nieuwe week te starten, met een klein groepje medegenieters. Ondanks jouw zorgen over het vele water en de te lopen asfalt....Het was een perfecte voorjaarswandeling met droge voeten en van het asfalt hebben we nog eens niet gemerkt... Heerlijk het bankje in de zon aan het Goorven! en het geluid van kikkers en vogels...mijn dag kon niet meer kapot. Het gedeelde ijsje (helaas zijn die foto`s mislukt) en het drankje op het terras van de horeca en jullie gezelschap ...Kortom een fijne start van een nieuw seizoen.. Dank je wel Suzan voor jouw inzet en organisatie ...en voor allemaal.. snel tot ziens.. p/s Jammer Hanneke, dat je er niet bij kon zijn...Beterschap en tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Tiny C

  04-03-2024

  Hoi Suzan, Je had enorm je best gedaan om het vele water te vermijden; het is je uitstekend gelukt! Bij de vele positieve uitlatingen van de medewandelaars sluit ik me volledig aan; het was een prima alternatieve wandeling op een heerlijke lentedag. Bedankt voor het organiseren; graag tot ziens bij een volgende wandeling. Wilma, dank voor de verrassende foto's!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)