Reacties en foto's

 • ZA 02/03
  Eijsderbeemden, Savelsbos, kasteel Eysden
  17 km
  Limburg, NS Eijsden
  4/9 deeln.
 • ZA 02/03
  Eijsderbeemden, Savelsbos, kasteel Eysden
  Limburg, NS Eijsden
  17 km
  4/9 deeln.
 •  

 • Coralie v

  ( organisator / routebegeleiding ) 10-03-2024

  Door problemen met de trein naar Eijsden die onverwachts niet reed, is er nogal wat mis gegaan. Het ergste was, dat we jou, Tony, helemaal mis gelopen zijn! k Was nog naar t station gelopen maar daar was je al niet meer. En toen je bij de horeca kwam waren wij al weg, vertelde je..... Jouw telefoonnummer werkte niet goed, kennelijk deed ik iets verkeerd, k heb je geprobeerd te bellen en te sms-en..
  Echt jammer want je hebt nu iets gemist:

  Wat een prachtige dag hadden we (ook al startten we een uur te laat). In het Savelsbos waren de bos anemonen op allerlei plekken al volop in bloei, de wilde kersenboom bloeide uitbundig en de daslook was al volop aanwezig. Het speenkruid en de sneeuwklokjes stonden er ook feestelijk bij.
  Met als extraatje nog al die kraanvogels die over vlogen! Heel bijzonder..

 • Elizabeth B

  03-03-2024

  Ha iedereen, Goede, uitgebreide omschrijving! Daar hoef ik niets meer aan toe te voegen. Het was inderdaad een mooie, heerlijke dag met allerlei prachtigs om te zien. Dank je wel Coralie en de anderen voor die fijne dag! (P.S. Tony, Jammer dat we je zijn misgelopen. Coralie had werkelijk veel moeite gedaan om toch nog contact met je te krijgen. Dit is al de tweede of derde keer dat ik meemaak dat zij weer terugloopt naar het treinstation om (te proberen) iemand op te halen. Helaas mocht dat dit keer niet baten. )

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Tony C

  02-03-2024

  Hey Coralie, Wel maar geen erg, volgende keer komt dat wel in orde, heb zeker wat gemist maar dat maken we de volgende keer goed, Fijn dat jullie van de wandeling hebben kunnen genieten, Tot de volgende Mvg Tony

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)