Reacties en foto's

 • ZA 09/03
  Struinen over de mooie Veluwezoom
  18 km
  VOL
  Gelderland, NS Velp
  8/8 deeln.
 • ZA 09/03
  Struinen over de mooie Veluwezoom
  Gelderland, NS Velp
  18 km
  8/8 deeln.
  VOL
 •  

 • Diny L

  ( organisator / routebegeleiding ) 10-03-2024

  Een heerlijke ontspannen wandeldag!
  De beloofde klimmetjes met mooie vergezichten. Een fijne rustige picknick plek. ( om het rustig te houden niet verder vertellen tipte mijn buurman). Dankzij het zonnetje onze horeca pauze voor het eerst weer lekker op het terras!! En enthousiaste vrijwilligers hadden op onze route ook nog, net voor onze aankomst, nieuwe bankjes gecreƫerd, althans zo hebben wij ze ingewijd, wat de heren wel konden waarderen, gelijk eer van hun werk.
  De titel van het kinderboek is: " De kinderen van het achtste woud" geschreven door Els Pelgrom. (In het boek heeft de boerderij een andere naam maar dat blijkt dus niet te kloppen).
  Dank jullie wel voor het gezellig meewandelen en graag tot ziens, Diny

 • Arent B

  11-03-2024

  Echt een prachtige en bijzonder afwisselende wandeltocht met acht bergen, mooi aangelegde waterpartijen en vele uitzichten, in goed gezelschap genietend van een heerlijk zonnetješŸŒž Hartelijk dank Diny en groet aan de medestappersšŸ––

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)

 • Nieske W

  10-03-2024

  Een prachtige, zonnige, gezellige wandeldag met eigenlijk alleen maar hoogtepunten. Bosanemoontjes staan in bloei en kraanvogels vliegen over. Diny en medewandelaars: bedankt!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)