Reacties en foto's

 • MA 01/04
  Van NS Spaubeek naar NS Sittard
  14 km
  Limburg, NS Spaubeek - NS Sittard
  10/11 deeln.
 • MA 01/04
  Van NS Spaubeek naar NS Sittard
  Limburg, NS Spaubeek - NS Sittard
  14 km
  10/11 deeln.
 •  

 • Coralie v

  ( organisator / routebegeleiding ) 02-04-2024

  Wat een prachtige tijd om te wandelen in de natuur! De eerste blaadjes aan de bomen, bloesem, voorjaarsbloemen... En gelukkig geen druppel regen gehad. Ik heb genoten, ook van jullie gezelschap!

 • Ernst V

  02-04-2024

  Het blijft toch waar dat het maar 6 procent van de tijd regent in ons land. Gelukkig. Ik vond het een mooie, wat modderige wandeling door weer een fraaie achterkant van Nederland. Waar het leven nog steeds wat langzamer en gemoedelijker verloopt dan in het gekkenhuis waar ik (nog) in verblijf. Gelukkig is ontstressen en bijtanken nog mogelijk. Dank, Coralie voor je standvastige begeleiding. Zo, nu mijn schoenen en broek nog.

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)

 • Erica H

  02-04-2024

  Het was weer een prachtige dag. Mooie wandeling, mooie natuur en een erg leuk gezelschap. Ik heb genoten. Tussen ( ), de tracker lag thuis aan de lader, zag ik vanochtend pas, dus eind goed al goed. Tot weerzien.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Marian G

  01-04-2024

  Coralie, de rondleiding in de IVN ( heem)tuin In Munster- Geleen was weer ‘ns zo’n verrassing waarop je ons onderweg, spontaan, trakteert. In Windraak horeca ten gunste van Nepal …… Terugdenkend aan de discussie in het Sjterfhoes naast de Grote Kerk te Sittard : Hartelijk dank dat we ons , steeds weer, onder jouw leiding ( instinctmatig ? ) volgzaam mogen opstellen.

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)