Reacties en foto's

 • DO 28/03
  Bergjes in Nijverdal
  14 km
  VOL
  Overijssel, Nijverdal
  9/7 deeln.
 • DO 28/03
  Bergjes in Nijverdal
  Overijssel, Nijverdal
  14 km
  9/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / routebegeleiding ) 28-03-2024

  Twee en een half uur lekker doorgestapt door de regenspetters. 2 x 1 kilometer afgesneden eenmaal om niet door het rustgebied te lopen en de tweede keer om eerder terug te zijn in de Harlekijn voor koffie met taart een soepje of broodje. Ondanks de natte dag toch genoten van de mooie omgeving en de weidse uitzichten. Tot de volgende keer maar weer, groetjes Annelies.

 • Loes v

  28-03-2024

  Bedankt Annelies voor de organisatie van deze wandeling in een mooie omgeving, en allemaal voor de gezelligheid! Fijn paasweekend en groeten, Loes

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

 • Tiny J

  28-03-2024

  Ik ging weg van huis met zon, keerde terug met zon, en daartussenin regen/druilerig. Daardoor wat minder foto's dan gewoonlijk, wat ook wel weer prettig is, het is minder werk 😉 Mooie omgeving, het druilerige weer past ook wel bij de omgeving. Je zou haast plaggenhutten verwachten in de verte met rook die uit de schoorsteen kringelt. Tot slot een plezierige afsluiting bij de Harlekijn, Annelies, bedankt voor de organisatie, allemaal fijne Paasdagen en tot een volgende wandeling. De weinige foto's die ik heb gemaakt vinden jullie onder de link.

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/pu)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht