Reacties en foto's

 • ZO 31/03
  Trage Tocht Heerde
  20 km
  Gelderland, Heerde
  7/30 deeln.
 • ZO 31/03
  Trage Tocht Heerde
  Gelderland, Heerde
  20 km
  7/30 deeln.
 •  

 • George W

  ( organisator / routebegeleiding ) 31-03-2024

  De wandeling in en bij Heerde heette een "trage tocht" , wat betekent naar mijn gevoel een wandeling over ongeplaveide paden die af ten toe ook nog eens lastig begaanbaar zijn door bijvoorbeeld rul zand. Zo'n tocht was het nu niet bepaald. Er waren zeker nog aanzienlijke geplaveide stukken en de zandpaden waren goed begaanbaar. Dit bleek ook wel uit onze gemiddelde snelheid van 5km/u . De wandeling was overigens prachtig en dat is niet alleen mijn menig, maar die van ons allemaal van wat ik heb gehoord. Het weer dat 's morgens nogal somber begon werd al maar beter en het mooie weer voegde zeker wat toe aan het wandelplezier. Mijn gezelschap maakte gedurende de wandeling een zeer prettige en harmonieuze indruk waar ik ook erg blij mee was. Ik wil alle deelnemers bedanken voor hun bijdrage aan deze fraaie wandeling.
  Helaas moesten twee deelnemers afhaken, omdat ze zich in de tijd vergist hadden. Dat vind ik zeer spijtig, zeker omdat het zo'n mooie wandeling was. Ik hoop dan maar : volgende keer beter.
  Hier volgt een link naar mijn foto's en context op komoot:
  https://www.komoot.com/nl-nl/tour/1491210107?share_token=aaBhTLjH9rqYivaRWromt79yCTUbUoM1ro7tjfZfZA1EcZ8RfR&ref=wtd
  en beneden nog een link naar alleen de foto's en een filmpje via www.mijnalbum.nl
  Veel napret met de foto's.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Josefien K

  01-04-2024

  Helemaal mee eens George! Een topwandeling. Ik heb nergens een minnetje kunnen ontdekken. Zo leuk ook dat jij belangstelling hebt voor bloemen , planten en bomen. Heerlijk dat voorjaar waar alles op springen staat . Leuke groep ook en Sam deed ook gezellig mee!! Bedankt allemaal en graag tot een volgende keer. Ps. Mooie foto’s!

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)