Reacties en foto's

 • ZA 01/06
  Langs de kust van Vlissingen naar Westkapelle
  23 km
  Zeeland, NS Vlissingen - Westkapelle
  8/10 deeln.
 • ZA 01/06
  Langs de kust van Vlissingen naar Westkapelle
  Zeeland, NS Vlissingen - Westkapelle
  23 km
  8/10 deeln.
 •  

 • Ineke S

  ( organisator / routebegeleiding ) 01-06-2024

  Beste medewandelaars,


  Dankjewel dat jullie vandaag de toch wel lange reis naar het mooie Zeeland hebben gemaakt om mee te gaan wandelen. Helaas waren er problemen op het spoor waardoor het voor een aantal mensen die al onderweg waren niet haalbaar was, zo jammer. Ingrid en Ernst, ik hoop dat jullie er toch een leuke dag van hebben kunnen maken.

  We begonnen te wandelen met droog weer in Vlissingen, niet veel later viel de eerste regen. Gelukkig was het droog tijdens de lunchpauze en de horecagelegenheid direct daarna was mooi en goed.

  Vol goede moed zijn we daarna over het strand verder gaan lopen. Heel even leek het erop dat we een flauw zonnetje zouden gaan zien maar helaas toch weer een regenbui gecombineerd met wind tegen.

  Ik had de wandeling eerder deze week al aangepast vanwege het vele water op de weilanden en de natte plakkerige kleigrond. In goed overleg hebben we vandaag de wandeling ingekort naar 18 km waardoor we toch in Westkapelle zijn gestopt. Daar hebben we als verrassing tijdens het wachten op de bus naar Middelburg nog wel een tijdje naar het ringrijden kunnen kijken. Zeker niet verkeerd.

  Marian, Jan Piet en Gerard, dankjewel dat jullie erbij waren vandaag en voor jullie gezelligheid.


  Groetjes, Ineke


  PS Volgend jaar zet ik de wandeling opnieuw op de agenda🥾

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Ernst V

  03-06-2024

  Erg jammer van die uitgevallen trein, inderdaad. Maar Zeeland blijft een mooie 'uithoek', dus volgend jaar probeer ik het zeker weer!

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/u)

 • Marian G

  02-06-2024

  Heerlijk uitwaaien vandaag en ja het was heel rustig op het strand( te zien op de orachtige foto.’s).Bij de Botanist leuke ideeen opgedaan voor het interieur. Bijzonder om “ver” van huis bij te praten over het Oisterwijkse. Ineke, Gerard en Piet-Jan het was gezellig wandelen en petit comité ! Hartelijk dank. Tot Zeeuws!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)