Reacties en foto's

 • DI 28/05
  Rondje Tiengemeten
  16 km
  VOL
  Zuid-Holland, Zuid-Beijerland
  8/8 deeln.
 • DI 28/05
  Rondje Tiengemeten
  Zuid-Holland, Zuid-Beijerland
  16 km
  8/8 deeln.
  VOL
 •  

 • Edith S

  ( organisator / routebegeleiding ) 28-05-2024

  Wat een mooie, gezellige en fijne wandeltocht hebben we vandaag op Tiengemeten gemaakt. Heerlijk weer, pauze op een terp met uitzicht naar alle kanten, vlak langs de runderen wat toch altijd wel een beetje spannend is, iets ingekort vanwege de uiteindelijk regen. Kortom een prima dag. Allemaal hartelijk bedankt daarvoor. Tot een volgende keer, Edith

 • Coralie v

  29-05-2024

  Een tocht vol verrassingen! Zoals: prachtige omgeving onder een zonnige hemel, totdat de voorspelde bui eerder kwam dan voorspeld.. Mijn terugreis met de trein was ook heel verrassend: diverse treinen vielen uit of waren te laat, omdat er op allerlei plekken in Nederland dingen verkeerd gegaan waren.. Onverwachts was ook de hulp die ik kreeg van het NS personeel. Heel fijn dat je me in Dordrecht hebt afgezet, Edith!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)

 • Tiny C

  29-05-2024

  Niet eerder was ik op dit geweldig mooie eiland. Fijn en dank Edith dat je ons hier wilde rondleiden. Ik kom er zeker terug om het 'andere deel' te bekijken en/of het eiland in andere jaargetijden te zien. Mooi ook om bij de wandeling bekende en nieuwe mensen te ontmoeten. Graag tot ziens allemaal.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/u)

 • Joke W

  28-05-2024

  Wat een geluk hebben wij vandaag gehad dat we met zulk goed wandelweer op Tiengemeten rond konden struinen. Genoten van de ruimte, de uitzichten, de wind door mijn haren. Dank je wel, Edith dat je ondanks dat je je niet in orde voelde, toch deze wandeling hebt doorgezet. Alle medewandelaars, bedankt voor de gezelligheid!

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/u)

 • Hans K

  28-05-2024

  Net alle soorten ingevoerd, de koolzaadachtige plant blijkt herik te zijn en de gal daarop witte roest. De bijenorchis die Edith zag is een beetje bijzonder, de site vervaagd de locatie tot op 5 km. nauwkeurig. Juliie weten wel waar hij staat. Hans

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/u)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht