Reacties en foto's

 • DO 30/05
  Sallandse Toppen
  16 km
  VOL
  Overijssel, NS Holten  - Haarle
  4/3 deeln.
 • DO 30/05
  Sallandse Toppen
  Overijssel, NS Holten  - Haarle
  16 km
  4/3 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / routebegeleiding ) 30-05-2024

  Tiny, Agnes en Harjen bedankt voor de gezellige dag op de wandeling van Holten naar Nijverdal. We hebben heerlijk ontspannen gekuierd in het mooie gebied rond de Holterberg. We konden wel niet naar Haarle ivm het vogelbroedseizoen maar naar Nijverdal was vandaag ook prachtig, verrassende kleuren groen en een verrassende ontmoeting met een vrolijk hondje. En weer wat andere paadjes gekozen dan gepland, oh zo handig met topo gps.
  Tot slot koffie met een plaatgebakje of patat friet in een mandje waarmee we de dag weer mooi hebben afgesloten. Tot een volgende keer maar weer, groetjes Annelies.

 • Tiny J

  30-05-2024

  Het was gezellig met ons kleine groepje vandaag. Super dat ik de route en een afkorting daarvan had, zo kon ik wat lusjes overslaan. De Biester was nog niet open, maar, zowaar, station Holten heeft een heel goede koffie/thee voorziening gekregen, dus, de koffie kwam al met al toch nog. Mooie route en prima afsluiting bij ons stamcafé de Harlekijn. Annelies, bedankt voor deze mooie tocht en allemaal voor de gezellige wandeling. Tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Rustig tempo (tussen 4 en 4,5 km/u)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht