Reacties en foto's

 • ZO 19/05
  Van Maarnse Berg tot Kromme Rijn
  24 km
  VOL
  Utrecht, Driebergen
  12/12 deeln.
 • ZO 19/05
  Van Maarnse Berg tot Kromme Rijn
  Utrecht, Driebergen
  24 km
  12/12 deeln.
  VOL
 •  

 • Hein A

  ( organisator / routebegeleiding ) 19-05-2024

  Een zonnige dag in een landschap met hoge waterstand was het vandaag. De plankjes en muurtjes waar we over moesten balanceren waren daardoor iets spannender. Om de modderigheid in het Kromme Rijn gebied te vermijden zijn we omgelopen en juist op dat moment kwam er een bliksemschicht. Maar het onweer verwijderde zich van ons en met een stralend zonnetje kwamen we terug in Driebergen. Dank voor jullie komst!

 • Theo L

  20-05-2024

  Hein, jouw ontworpen route is er nadrukkelijk eentje met een grondige verandering van landschap. Van heuvelrugzand naar rivierklei. Eerst een wandeling de heuvelrug op met +45 meter hoogte (Maarnse Berg). Daarna de helling af tot in het Kromme Rijngebied bij Werkhoven; luttele meters boven zeeniveau. Fijn - en zeker nodig op deze warme dag - waren de extra stops om ons 'waterniveau' op peil te houden. Hein en medewandelaars, dank voor een sfeervolle dag.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)

 • Ottelien W

  20-05-2024

  Op een mooie pinksterdag, als t even kon, Loop ik met de wandelsite, de Hein-groep, op de Heuvelrug, in schaduw en in zon, Gaan we kilometers maken, samen praten, eindeloos Kijk nou toch die moddersloot, de smalle balk, geen meisje loos Hein die is nu onze held, Hein die weet de weg Leidt ons door de velden over heuvels want wij kennen heg noch steg Is hij soms bang voor honden, nee die bijt niet, heus ik zeg dat die niet bijt! Op die mooie pinksterdag, en we raken niemand kwijt. Als het bos wat ruiger wordt, dwars door het struikgewas Dan helpen we elkaar de greppel door, de steile oever op, ja geef maar eerst je tas. Tatada tadadadah, tadadah etc Op een mooie pinksterdag, samen in het bos (3x)

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/u)