Reacties en foto's

 • DI 11/06
  Van Weesp naar Bussum-Zuid
  16 km
  VOL
  Noord-Holland, NS Weesp - NS Bussum-Zuid
  8/8 deeln.
 • DI 11/06
  Van Weesp naar Bussum-Zuid
  Noord-Holland, NS Weesp - NS Bussum-Zuid
  16 km
  8/8 deeln.
  VOL
 •  

 • Henriette B

  ( organisator / routebegeleiding ) 11-06-2024

  De start in Weesp begon wat problematisch. Zowel het parkeerterrein in Bussum-Zuid als in Weesp was vol. Zeer uitzonderlijk voor een dinsdag. Gelukkig wisten onze medewandelaars een oplossing te vinden. Vervolgens bleek de horeca dicht. Mijn excuses. We moesten iets langer wachten op onze koffie en thee. Stadzigt was een prima alternatief. De weergoden waren ons goedgezind. Er vielen slechts een paar kleine buitjes. De natuur was schitterend groen. Onderweg mooie wilde orchideeën gezien. Het was een gezellige dag. • Jolanda E

  11-06-2024

  Henriette, bedankt voor deze prachtige wandeling! Weesp is een heel mooi stadje; leuk om er iets over te horen. Daarna van begin tot eind schitterende gevarieerde natuur, veel water en prachtige vergezichten. Kortom een geweldige wandeldag!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)

 • Marjan G

  11-06-2024

  Tante Annie was niet thuis, maar bij het mooie uitzichtpunt vlakbij haar huis genoten we van het Naardermeer. Overal stond het water hoog, maar zelf hielden we het vandaag nagenoeg droog met veel zon. Na een kleine rondgang door Weesp liepen we dwars door de polder naar Stadzigt waar we een gezellige rustpauze hadden. Daarna via verschillende prachtige, natte natuurgebieden weer terug naar Bussum-Zuid. Dankjewel Henriette voor deze heerlijke wandeling, en medewandelaars: het was leuk met jullie!

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/u)

 • Geke G

  11-06-2024

  Na een stressvolle start volgde een prachtige wandeldag, veel zon, lekker windje, een enkel buitje en mooie luchten. De route door de polder, langs het Naardermeer en door de natuurgebieden rond Bussum gaf veel mooie uitzichten en doorkijkjes. Henriette, bedankt voor de mooie wandeldag.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/u)