Reacties en foto's

 • ZO 02/06
  Pelgrimspad deel 2 et. 7: van Ell naar Weert
  18 km
  Noord-Brabant, Ell - Weert
  2/30 deeln.
 • ZO 02/06
  Pelgrimspad deel 2 et. 7: van Ell naar Weert
  Noord-Brabant, Ell - Weert
  18 km
  2/30 deeln.
 •  

 • George W

  ( organisator / routebegeleiding ) 02-06-2024

  De wandeling over het Pelgrimspad D2 E7 was zeker een genoegen vandaag. Toch geef ik hem op een schaal van 1 t/m 5 geen 5, want daarvoor moesten we te veel over verharde wegen lopen. Toen ik nog eens aandachtig naar de kaart keek meende ik alternatieve routes te zien die in dit opzicht aantrekkelijker zouden zijn geweest. Het laatste stuk ging door de "Ijzeren man" een bos vol met speel- en klimtoestellen , een hertenkamp, een groot zwembad, tennisbanen, een waterskivijver etc, niet echt waar de natuur minnende wandelaar naar uit ziet.
  Nochtans heb ik lekker gewandeld in prettig gezelschap waarvoor ik mijn medewandelaars graag bij deze bedank. Op het eindpunt van de wandeling hebben we eerst bij een restaurant/cafe een versnapering genomen en wat rust gepakt en toen zijn we in plaats van de bus te nemen naar het station, naar het station gelopen wat nog eens een extra half uur was ofwel ruim 2 km. Ik vond dat wel een aardige keuze om zo ook nog even wat door Weert te lopen. Het totaal aantal km kwam zo op ong. 20 uit denk ik.

  voor de foto's zie bijgaande link (knippen en plakken in uw favoriete browser):
  https://myalbum.com/album/VyKMvU9dzXBy/?invite=08593d10-d503-413e-aa8d-c79bf31656d0
  voor de route en de foto's zie bijgaande link:
  https://www.komoot.com/nl-nl/tour/1622765346?share_token=aYwXwKD1kU0DR7RD3oZb2YMvzRkvuQlKvRNyrJlsO507ZpCqz2&ref=wtd

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Marion P

  07-06-2024

  Hoi George Ik vond het ook een heerlijke dag alhoewel mijn heupen (veel verharde paden) nog dagen schrijnden. Het pingpongen 's daags erna heeft wel enige verlichting gegeven. Hoop niet dat as zondag ook zo veel verharde paden zijn. Ik heb de link van deze wandeling willen openen, maar steeds geeft het aan "verkeerde afslag' Ik wilde zien hoe de indeling van de grafiek is aangegeven bij deze wandeling wb de verharde paden. Grtz Marion

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/u)