Hoe werkt dat precies?

Geef aan op welke data je bij voorkeur de wandeling begeleidt. Het is verstandig om de tocht zo’n drie a vier weken van tevoren in te sturen, zodat Wandelsiters de tijd krijgen om zich aan te melden. Aangemelde tochten worden vrijwel dagelijks gepubliceerd. Elke maandag wordt bovendien een update van de nieuw ingestuurde tochten van de voorafgaande week per nieuwsbrief verzonden. Na afloop van de tocht krijgt de kaartlezer een strip; hiermee kun je je gratis opgeven voor een andere tocht.

Als er veel wandelingen vol zitten dan kun je ook tussendoor een tocht aanmelden. Doe dit uiterlijk twee weken voor aanvang van de tocht. Je kunt eventueel zelfs een tocht organiseren zonder zelf de route te begeleiden. Geef dan bij ‘Opmerkingen’ aan hoe de routebegeleider aan het kaartmateriaal van de route kan komen.

Als de wandeling is gepubliceerd komt jouw naam bij ‘organisatie’ te staan. Je kunt als organisator volgen hoeveel deelnemers er meegaan met je wandeling. Als organisator kun je je voordeel doen met inzage in de planning per provincie, de chronologische planning voor de komende maand en met tips over de voorbereiding- en een lekker, ontspannen verloop van de wandeltocht.

Als organisator mag je ook een weekend of meerdaagse tocht organiseren, maar pas nadat je minimaal 4 keer een dagtocht georganiseerd hebt.

WANDELEVENEMENTEN KUNNEN WE HELAAS NIET PLAATSEN OP DEZE WEBSITE