Donderdag
05-12-2019 11:00
EXTRA SINTERKLAAS wandeling met rijm en zang
provincie Noord-Holland vertrekpunt eindpunt NS Castricum (rondwandeling)  afstand 8 + 6  aantal deelnemers op dit moment 9 (vol)
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 
Er blijken veel wandelaars te zijn die van zingen houden! Ik heb op meerdere wandelingen koorzangers ontmoet, leuk! Op 5 december misschien ook dichters? Mijn plan is om lekker door bos en duin van Castricum te wandelen, en hier en daar even te stoppen om naar iemands gedicht te luisteren, of om een lied te zingen. Rond een bankje, of op een open pkek. Lopen en zingen gaan heel goed samen! We verzamelen achter het station, bij het Huis van Hilde. Vandaar is het 5 min. lopen naar de Hof van Kijk-uit, daar starten we met koffie/thee, misschien wel met speculaas?! We lopen eerst een route van 8 km door het bos en een stukje duin. Op deze route ligt de Johanna s Hof, waar we evtl. nog een tweede koffie/lunchstop kunnen houden. Bij goed wandelweer wil ik nog een ander rondje, van 6 km, lopen. Uiteindelijk komen we weer terug bij de Hof van Kijk-uit, waar we een afsluitend drankje kunnen doen. Wil je meelopen, een gedichtje voordragen en/of een lied(je) met elkaar zingen? Meld je aan! Het gaat mij vooral om de gezelligheid!

 Hoe kom ik er?
Reis met eigen vervoer. Het OV is alleen voor noodzakelijke reizen.
Met de trein: het Huis van Hilde bevindt zich aan de achterzijde van het station. Het station wordt momenteel verbouwd waardoor je wellicht 3 min. moet omlopen om aan de achterzijde te komen. Met de auto: achter het station is gratis parkeren, volg P & R. Indien vol, kun je parkeren bij de voetvalvelden.

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent, aanmelden is gratis.


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
Uitgezette wandeling

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 9)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)

 

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen