Vrijdag
02-04 t/m Maandag
05-04-2021
Pasen in de Kastanjefabriek
provincie Gelderland vertrekpunt eindpunt Oranjerie Kasteel Ruurlo  afstand 15, 18, 18, 15  aantal deelnemers op dit moment 14 (vol)
van de organisator / kaartlezer
 Omschrijving 
Door de lockdown moest het Kerstweekend geannuleerd worden. Laten we hopen dat we het Paasweekend wel naar de Kastanjefabriek kunnen gaan. Overnachten en ontbijten in een mooi hotel en heerlijk eten en drinken bij de overburen.

Het programma luidt als volgt:
- vrijdag 2 april verzamelen we vanaf 11:30 uur in de Oranjerie van Kasteel Ruurlo (600 meter van station Ruurlo). Die middag maken we een wandeling waarbij we na ongeveer 10 kilometer langs de auto s komen. Zij die dan naar het hotel willen kunnen daar afhaken. Een extra rondje van een kilometer of 5 is de andere mogelijkheid. Met auto s gaan we na de wandeling naar ons hotel in Eibergen;
- zaterdag, zondag en maandag zijn er elke dag 2 wandelingen. Om 9 uur vertrekken we vanuit het hotel voor een rondwandeling van 8 a 10 kilometer. Na de wandeling komen we terug in het hotel. Tussen half 1 en 1 uur vertrekken we met de auto s naar bijv. Buurserzand, of -als we Duitsland in kunnen- Zwillbrock. Maandagmiddag rijden we met de auto s naar een station, bijv. Lochem. Elke middag is er een wandeling gepland van ongeveer 10 kilometer.

De kosten van 3 overnachtingen in het comfortabele hotel De Kastanjefabriek op basis van halfpension (incl. (non-)alcoholische dranken bij het diner) zijn voor een 1-persoonskamer 370 euro en voor een 2-persoonskamer 300 euro per persoon. Vanzelfsprekend heeft elke kamer een eigen badkamer. Het ontbijt wordt in het hotel geserveerd. Het avondeten is in het tegenover het hotel gelegen all-inclusive restaurant. Er is een overvloed aan gerechten dus alleen als je dat zelf wilt eet je vaker hetzelfde gerecht.

 Hoe kom ik er?
ov of eigen vervoer

 Afspreekpunt
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent, aanmelden is gratis.


 Tempo
  Ontspannen tempo  

 Bijzonderheden
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent   alleen beschikbaar als je ingelogd bent
 Bron
zelf bedacht

 Organisatie
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent  alleen beschikbaar als je ingelogd bent


 Deelnemers (maximaal 14)
Deze informatie is beschikbaar omdat je ingelogd bent alleen beschikbaar als je ingelogd bent.


Aanmelden (kan alleen als je ingelogd bent)
Afmelden (kan alleen als je ingelogd bent)

 

  •  
  • LOPUS wandelvakanties
  • TT wandelreizen